over-Deezkinderkamers

Over Deezkinderkamers Hallo ik ben Desiré Smit moeder van 2 stoere jongens van 4 en 9 jaar, getrouwd en woon in Pijnacker. Ik ben sinds 4 jaar eigenaresse van de webwinkel www.deezbabykamers.nl en www.deezkinderkamers.nl

Na de zwangerschap van de jongste wist ik al heel snel dat ik niet alleen thuis wilde zitten. En was het idee van een webshop in kinderkleding al snel geboren. Vooral omdat als moeder van 2 zoons ik als geen ander weet hoe snel ze door hun kleding heen gaan.

In 4 jaar tijd is de webshop gegroeid en heb ik al een aardige vaste klantenkring opgebouwd. Ook sta ik regelmatig in de omgeving van Pijnacker op markten en braderieën.

Het leukste is het contact met de klanten en om te zien dat de kinderen weer super blij zijn als hun pyjama, zwempak of broek met hun favoriete tv/filmheld gekocht word.

De dagindeling van mij zie er als volgt uit. Meestal breng ik sochtends de kinderen naar school en daarna kijk ik meestal even of er nog berichtjes zijn. Daarna probeer ik om de dag een stuk te gaan hardlopen. Of savonds te sporten.
Elke dag rond half 3 breng ik alle pakketjes weg naar het postnl punt hier in de buurt. Alle bestellingen die dus voor half 3 gedaan worden gaan dezelfde dag nog de deur uit.

Op de uren dat ik niet bezig ben met Deezkinderkamers houd ik ervan om lekker buiten te gaan hardlopen of te gaan kick en funnen in de sportschool.

Vanaf 1 januari 2018 ben ik gaan vernieuwen naar een geheel nieuw concept. Wat ik afgelopen jaren merkte is dat ik vanalles iets verkoopte maar nergens echt de focus op had. Na lang nadenken en sparren. Heb ik de knoop doorgehakt.
Deezkinderkamers verkoopt voornamelijk baby en kinderslaapkamer items en accessoires. Mijn bedrijfsnaam is vanaf 1 januari 2018 dan ook Deezkinderkamers gaan heten.

Mochten jullie iets missen in het nieuwe assortiment aan Baby en kinderkamer items mail me gerust. 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN