Hebbers School fotoboek - www.deezkinderkamers.nl

Hebbers School fotoboek

Hebbers School fotoboek
Hebbers School fotoboek
Hebbers School fotoboek
Hebbers School fotoboek
Hebbers School fotoboek
Hebbers School fotoboek
15.95
InStock
Levertijd: 2-4 werkdagen
Versie

Op zoek naar een manier om al de schoolfotos van je kinderen te organiseren? Met het hebbers fotoboek kan je makkelijk alle schoolfotos en pasfotos per jaar bijhouden. En later aan je zoon of dochter meegeven.

We hebben 2 versies van het schoolfotoboek

Versie 1:
In het boek is plaats voor 8 pasfoto’s, 8 invulpagina’s per schooljaar en pagina’s voor je leukste partijtjes. Per schooljaar heb je vier pagina’s met leuke vragen. Vul het ieder jaar weer in en je creëert een te gekke herinnering voor later.

Plek voor pasfoto’s, klassenfoto’s, leuke berichtjes van de juf / meester of vriendjes en vriendinnetjes, andere foto’s en nog veel meer.

Versie 2:
In het boek is plaats voor 12 pasfoto’s, invulpagina’s voor 9 schooljaren (dus ook te gebruiken als je kind een jaartje over moet doen) en een aantal pagina’s voor je leukste partijtjes.
Per schooljaar heb je vier pagina’s met leuke vragen. Vul het ieder jaar weer in en je creëert een te gekke herinnering voor later.


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN